sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Lidl, Goody cao kaakao

Tarjoiluehdotusten suhteen Lidl on osoittanut seikkailevansa ihan omassa ulottovuudessaan ja tämä Goody caon tarjoiluehdotus on jopa Lidlin asteikolla täysin omaa luokkaansa. 

Kaakaopurkissa on kuva riippukeinussa makoilevasta hattupäisestä apinasta, joka imee pillillä kaakaota lasista. Riippukeinu on viritetty parin kaakaopuun välille ja löytyypä kuvasta muutama kaakaopapukin. Vastaavanlaisia kuvia löytyy toki joka ikisestä lapsille suunnatusta kaakaopakkauksesta, mutta Lidlin versiosta löytyy myös teksti "tarjoiluehdotus". (Todennäköisesti joku lukija yrittää nyt esittää, että tarjoiluehdotuksella viitataan tuohon alemmassa kuvassa näkyvään kuvasarjaan, mikä ei tietenkään pidä paikkaansa. Kuvasarjassa esitetään nimittäin tietenkin valmistusohje.) 
Taloudestamme ei löytynyt oikeaa apinaa eikä edes leikkiversiota. Myös piirretyt riippukeinut ja halkaistut kaakaopavut olivat hukassa. Yritin kuumeisesti miettiä, että miten ihmeessä onnistun kokeilemaan tarjoiluehdotusta, jota on mahdoton kokeilla, ellei sitten asu ihmemaassa yhdessä Liisan ja kaikkien muiden päivittäin kärpässieniä naukkailevien kanssa. Suureksi hämmästyksekseni lipaston kätköistä löytyi kuitenkin vihko, joka paljastaa nuoren teddypunkkarin inspiroituneen Goody caon tarjoiluehdotusta jo yli kaksikymmentä vuotta sitten (klikkaa kuva isoksi):


Allekirjoitus osoittaa kirjoituksen olevan aito!

Kirjoituksessaan nuori teddypunkkari on todennut muun muassa, että Goody caon tarjoiluehdotus on ihan paras ja että kaakao on tosi hyvää.

Näin ollen voinemmekin todeta, että Goody caon tarjoiluehdotus on ehdottomasta parasta A-luokkaa.

11 kommenttia:

 1. Tämä oli paras tähän menneistä ehdotuksista :D

  VastaaPoista
 2. JESS JESS JESSSS!!!!! :D Sä teit sen!

  VastaaPoista
 3. :D !! :D Kiitti, tämä piristi päivää!

  VastaaPoista
 4. Ei helevetti :D :D Jos on niin että tuo ketsuppipurkin 3 tomaattia on tyhjäpäisin, niin tämän tekijä on vastaavasti ollut eniten pöllyssä. Mitä lie vetänyt, ei taida olla Alkon hinnastossa ..

  VastaaPoista
 5. Mitä? Eikö paketti sisälläkään riippukeinussa lojuvaa apinaa?

  VastaaPoista
 6. Aivan loistava blogi, mutta pakko vähän nillittää :D Kyllä ihmiset laittavat salaatinlehtiä kokonaisina salaattiin. Mielestäni tuo tapa on hieman älytön ja vaikeuttaa syömistä, mutta olen törmännyt ilmiöön hyvin usein. Hyvä puoli siinä on tietty se, että jos salaatin joukkoon kaadetaan valmiiksi salaatin kastiketta, niin repimättömät lehden eivät tunnut vettyvän ihan yhtä pahasti kuin revityt.

  VastaaPoista
 7. Koko syyskuun aikana ainoastaan yksi tarjoiluehdotus :( En varmasti ole ainoa, joka haluaisi lukea näitä päivänpiristyksiä hieman useammin.

  VastaaPoista
 8. lomautettu: ole hyvä vaan.

  sussu: blogi on tosiaan jäänyt vähän vähemmälle huomiolle viime aikoina. se johtuu yksinkertaisesti siitä, että yllekirjoittanut kamppailee parhaillaan yhtä aikaisesti gradun kirjoittamisen ja kolmen (3) enemmän ja vähemmän aikaa vievän työn kanssa. tilanne normalisoitunee jossain vaiheessa, mutta keskinkertaistahan kelpaa odottaa!

  VastaaPoista
 9. Tsekkaa Santa Maria Tortilla Chips -tarjoiluehdotus: kasa suolaa, kokonainen maissi, sipulin palanen ja kymmenkunta maissilastua.

  VastaaPoista
 10. Agen Poker Online Terbaik Dan Terpercaya | 24 Jam Layanan Terbaik | Proses Cepat Pasti Nyaman | 9 Games 1 ID | Real Player Vs Player No Robot No Admin | Bonus Chips 100k
  mcb poker
  mcb poker
  mcb poker
  mcb poker
  mcb poker
  mcb poker
  mcb poker
  mcb poker

  VastaaPoista
 11. Istana777 Agen Slot Online Terbaik & Terpercaya | 24 Jam Layanan Terbaik | Proses Cepat Pasti Nyaman | Di Lengkapi Zona Nyaman Bermain
  Istana777

  VastaaPoista