sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Lidl, Goody cao kaakao

Tarjoiluehdotusten suhteen Lidl on osoittanut seikkailevansa ihan omassa ulottovuudessaan ja tämä Goody caon tarjoiluehdotus on jopa Lidlin asteikolla täysin omaa luokkaansa. 

Kaakaopurkissa on kuva riippukeinussa makoilevasta hattupäisestä apinasta, joka imee pillillä kaakaota lasista. Riippukeinu on viritetty parin kaakaopuun välille ja löytyypä kuvasta muutama kaakaopapukin. Vastaavanlaisia kuvia löytyy toki joka ikisestä lapsille suunnatusta kaakaopakkauksesta, mutta Lidlin versiosta löytyy myös teksti "tarjoiluehdotus". (Todennäköisesti joku lukija yrittää nyt esittää, että tarjoiluehdotuksella viitataan tuohon alemmassa kuvassa näkyvään kuvasarjaan, mikä ei tietenkään pidä paikkaansa. Kuvasarjassa esitetään nimittäin tietenkin valmistusohje.) 




Taloudestamme ei löytynyt oikeaa apinaa eikä edes leikkiversiota. Myös piirretyt riippukeinut ja halkaistut kaakaopavut olivat hukassa. Yritin kuumeisesti miettiä, että miten ihmeessä onnistun kokeilemaan tarjoiluehdotusta, jota on mahdoton kokeilla, ellei sitten asu ihmemaassa yhdessä Liisan ja kaikkien muiden päivittäin kärpässieniä naukkailevien kanssa. Suureksi hämmästyksekseni lipaston kätköistä löytyi kuitenkin vihko, joka paljastaa nuoren teddypunkkarin inspiroituneen Goody caon tarjoiluehdotusta jo yli kaksikymmentä vuotta sitten (klikkaa kuva isoksi):


Allekirjoitus osoittaa kirjoituksen olevan aito!

Kirjoituksessaan nuori teddypunkkari on todennut muun muassa, että Goody caon tarjoiluehdotus on ihan paras ja että kaakao on tosi hyvää.

Näin ollen voinemmekin todeta, että Goody caon tarjoiluehdotus on ehdottomasta parasta A-luokkaa.