keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Wasa, frukost vehnänäkkileipä

Lukekaa tähän johdannoksi Wasa husmanin tarjoiluehdotus, jos ette sitä enää muista.  Tänään jatketaan nimittäin sarjaa Wasan näkkileipien tarjoiluehdotuksista ja vuoron saa frukost vehnänäkkileipä.

Wasalla on kumma tapa vältellä kaikkia normaalien ihmisten normaalisti leivän päällä käyttämiä kasvikunnan tuotteita tarjoiluehdotuksissaan, kuten vaikka kurkkua, tomaattia tai niitä runsaasti mainostettuja salaatinlehtiä. Edellä mainittujen sijaan Wasa laittaa näkkärin päälle muun muassa raakoja herkkusieniä, oliiveja tai omenaa.

Frukostin tarjoiluehdotus on hyvin simppeli: näkkileivän päällä on todella jykevä slaissi juustoa (Jälleen joko edamia tai emmentalia. Käytin edamia.) ja pari paksua viipaletta omenaa. Tarjoiluehdotuksen mukaan omenan tulee olla punainen ja se käytetään kuorineen. Ainoat punaiset omenat kaupassa olivat jotain "extra sweet" lajiketta, joten ostin sitten sellaisia.Oliko hyvvää?

Hyvä on tässä blogissa vähän kyseenalainen käsite. Oletin tämän tarjoiluehdotuksen olevan ilman muuta ihan hirveää kuraa, mutta pahaa se ei missään nimessä ollut, jos ei niin hyvääkään. Omenat eivät yleensä kuulu minun suosikkeihini, mutta tämä oli aivan erinomainen lajike. Hyvin makea eikä laisinkaan hapan, mutta jostain syystä tuo näkkileipä tuntui imevän kaiken maun omenasta ja omena puolestaan imi kaiken maun juustosta. Tarjoiluehdotus ei siis maistunut oikein millekään. Luultavasti tähän olisi pitänyt olla jokin selvästi hapokkaampi lajike. Silloin tarjoiluehdotus olisi saattanu, yllättävää kyllä, olla ihan oikeasti käyttökelpoinen. Voi olla, että kunhan löydän sopivia punaisia omenoita, palaan tähän vielä uudestaan.

Suosittelen varauksella.

6 kommenttia:

 1. Oletkohan varma ettei tuo omena tuossa näkkileivän päällä olekaan retiisiä

  VastaaPoista
 2. Näyttäis vähän siltä tos näkkileipäpaketin kuvas...

  VastaaPoista
 3. huomaa pieni lovi kohdassa josta siemenkota on poistettu

  VastaaPoista
 4. Ehkä sen on tarkotus esittää retiisiä, mutta omena on näyttänyt paremmalta.

  VastaaPoista
 5. Aika isoja retiisejä, kun vertaa minkä kokoisia näkkäreitä.

  VastaaPoista
 6. Agen Poker Online Terbaik Dan Terpercaya | 24 Jam Layanan Terbaik | Proses Cepat Pasti Nyaman | 9 Games 1 ID | Real Player Vs Player No Robot No Admin | Bonus Chips 100k
  mcb poker
  mcb poker
  mcb poker
  mcb poker
  mcb poker
  mcb poker
  mcb poker
  mcb poker

  VastaaPoista