maanantai 9. toukokuuta 2011

Felix, kevyt majoneesi

Välillä joutuu oikein miettimään, että miksi minä oikein päätin alkaa tähän tarjoiluehdotuskokeiluun. Eihän tässä ole mitään järkeä. Tyhmä jätkä. Tyhmä, tyhmä, tyhmä.

Ei ole kauaa, kun viimeksi avauduin näistä pupujussien salaatinlehtipainotteisista tarjoiluehdotteluista (ks. Rainbow tonnikala) ja kuitenkin jälleen olen kokeilemassa sellaista. Tyhmä jätkä.

Salaatinlehtien lisäksi tämänkertainen tarjoiluehdotus koostuu Felixin kevyt majoneesista. Arvatkaapa muuten tykkäänkö majoneesista. Joo, ihan oikein. En tykkää. Felixin tarjoiluehdotuksessa on siis todellakin pelkästään niitä kokonaisia salaatinlehtiä ja reipas rantu majoneesia. Parasta ikinä (jos satut  olemaan kani ja jätät majoneesin kokonaan pois).  Anorektikon aamiainen, lounas ja päivällinen yhdessä (jos jätät majoneesin pois). Olisikohan minun pitänyt muuten jättää majoneesi kokonaan pois? Tyhmä jätkä.Minkälaista oli?

Se taisi tulla jo tuossa johdannossa selväksi eli ihan kauheaa. Ensinnäkin tuosta majoneesin ulkonäöstä tulee mieleen joku heisimato tai vastaava ja makukin lienee suunnilleen sama. Sitten noita salaatinlehtiä saa taas natustella puoli päivää ennen kuin ne saa nieltyä. Pahinta tässä on kuitenkin härskiintyneen rasvaisen multainen jälkimaku, joka ei meinaa lähteä suusta millään. Ja muutenkin maustamattoman majoneesin ja salaatinlehtien yhdistelmä on aivan käsittämätön. Edes kytyisimmän pitserian salaattipöydän anti ei ole niin heikkoa, että siellä tyrkytettäisiin tällaista roskaa.

Jos tätä kokeilette, niin olette kyllä aivan äärettömän tyhmiä.

8 kommenttia:

 1. Nojooo.. oot kyllä tyhymä jätä :D Mut hei, teet tieteellisesti tosi tärkeetä ja uraauurtavaa tutkimustyötä meidän muiden tyhmien eteen! Täytyy ihailla uhrautuvaisuuttas näitä jokseenkin karmeita kokeiluja kohtaan.

  Ps. Jos kaipaat lisää testimateriaalia, tosin melko heikkotasoista, niin löysin tuolta kaappini perukoilta Torinon tummien minispagettien paketin, jossa niiden tod.näk keitettyjen spagettien päälle oli viskattu joku säälittävä kirskikkatomaatin ruipelo ja jotain.. basilikaa? Tosin kaikki vihree minulle on joko basilikaa tai ruohosipulia että ihan vapaasti vaan.

  VastaaPoista
 2. tämä kuulosti niin älyvapaalta ehdotukselta, että piti kauppareissulla vilkaista torinon pakkausta. maaginen "tarjoiluehdotus"-merkintä siitä kuitenkin puuttui, joten se ei kelpaa (ei muutakun painostusta sinne torinon suuntaan. miksi tarjoiluehdotusta ei ole merkitty?!).

  VastaaPoista
 3. Ai no eipäs olekkaan, shit.

  Nomut nyt voinki sit haastaa valmistajan oikeuteen asiakkaan tietoisesta harhaanjohtamisesta, ei siinä paketissa mitään tomaattia tai vihreetä ollu sisällä! Valhetta ja huijausta.

  VastaaPoista
 4. Arvaas vaan kuinka moni on rynniny sun tekstejä luettuaan jääkaapilleen. Täytyy myöntää, että olen yksi tähän syyllistyneistä. Tosin olin aivan yhtä hymyä, kun huomasin Saarioisten amerikkalaisten kurkkuviipaleiden tarjoiluehdotuksen. Lupaathan, että kokeilet suolakurkku-raaka retiisi-tölkkiparsa-komboa! Myös Rainbown sardiinitölkin tarjoiluehdotus oli houkutteleva; vai mitä sanoisit tölkistä tuoreeltaan vedetyistä sardiineista basilikan ja sitruunanpuolikkaan kera?

  VastaaPoista
 5. Eipä dissata salaatinlehtiä, mutta vittu! Kevytmajoneesia! Kukaan ei ole niin hullu että ostaisi sitä oikeasti.
  Eiks majoneesin idea ole olla rasvaista ja maukasta? Millätavalla kevytmajoneesi totetuttaa majoneesin ideaa?

  VastaaPoista
 6. musta majoneesi ja lehtisalaatti on hyvaa. varsinki leivan paalla

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtava blogi sulla!!! Miten sä keksitki näin loistavan aiheen? Kova veto noin tyhmältä jätkältä ;)

  VastaaPoista
 8. Kirjotat hauskasti, mutta tuntuu, että olet auttamattoman nirso. Lähes kaikki on "pahaa" tai "mautonta". Voisit kirjoittaa sellaisen teemajutun ruoista, joista tykkäät, eli koittaa löytää se täydellisen maistuva tarjoiluehdotus.

  VastaaPoista